Hide & Seek

Hide&Seek

een ander perspectief

Individuele coaching

Ons professioneel leven heeft een belangrijke impact op ons welbevinden. Stress en conflicten op het werk bezorgen ons soms een slechte nachtrust. Maar ook professionele verandering is niet altijd zo gemakkelijk om dragen. Denk maar aan fusies, veranderingen binnen je team, een nieuwe baas,... Samen kijken we naar wat er moeilijk is, wat leerkansen zijn en waar opportuniteiten liggen voor de toekomst. We proberen je invloed zo groot mogelijk te maken door samen te kijken naar waar je impact op hebt en welke keuzes je hiervoor dient te maken.

Individuele coaching is geen therapie en gaat over professionele groei. Een coachingsgesprek duurt 75 minuten en kost 80 euro. De duur en frequentie bepaal je volledig zelf.

Teamcoaching

Een team is een krachtig iets. Het verenigt individuen die gebonden zijn door een gemeenschappelijk doel. Maar laat het ook iets complex zijn en eigen dynamieken en fases hebben. Wat ik doe is het ongrijpbare grijpen en boven water doen komen. Ik gebruik teamdynamieken die zich in het hier en nu afspelen om moeilijkheden bespreekbaar te maken. Dit kan door intervisie, workshops, ... alles kan, alles gebeurt op maat.

Voor vragen of offertes neemt u best contact op via mail: hanne@hide-seek.be