Loopbaancoaching

Ons professioneel leven heeft een belangrijke impact op ons welbevinden. Stress en conflicten op het werk bezorgen ons soms een slechte nachtrust. Maar ook professionele verandering is niet altijd zo gemakkelijk om dragen. Denk maar aan fusies, veranderingen binnen je team, een nieuwe baas,... Samen kijken we naar wat er moeilijk is, wat leerkansen zijn, waar je talenten zitten en waar opportuniteiten liggen voor de toekomst. We proberen je invloed zo groot mogelijk te maken door samen te kijken naar waar je impact op hebt en welke keuzes je hiervoor dient te maken.

Om te zorgen voor professionele groei bestaan er loopbaancheques voor medewerkers of zelfstandigen met minimum 7 jaar werkervaring. Zij kunnen dit betalen via loopbaancheques van de VDAB . Dit is financieel zeer voordelig. Je volgt dan een traject van 4 of 7 uur voor respectievelijk 40 of 80 euro.

Als erkende loopbaancoach werk ik samen met Anasta.

Voor professionele kortdurende coaching zonder loopbaancheques geldt een tarief van 135 euro/90 min. We werken dan gedurende een aantal sessies actiegericht met een afgelijnde focus.

Medewerkers

Foto Hanne Schoofs
Hanne Schoofs
Klinisch Psycholoog PhD

Andere diensten

Therapie & begeleiding
Opleiding & advies